Tech-Protect Qi univerzális vezeték nélküli töltő állomás - 15W - Tech-Protect W68 3in1 Wireless Charger for Phone + Watch + Earphone - fekete

-4%
ÚJ
Tech-Protect Qi univerzális vezeték nélküli töltő állomás - 15W - Tech-Protect  W68 3in1 Wireless Charger for Phone + Watch + Earphone - fekete
25 099 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

23 999 Ft
- A minimalista W68 töltő egy funkcionális és kompakt ajánlat a Tech-Protect márkától.

- A többfunkciós tartozék lehetővé teszi, hogy egyszerre vagy teljesen külön-külön akár három különböző eszközt is gyorsan töltsön: a MagSafe-kompatibilis iPhone-t, az Airpods-t és az Apple Watch-ot.

- A készülék a MagSafe technológiával kompatibilis erős mágnessel van felszerelve, egy ilyen megoldás lehetővé teszi az okostelefon gyors és egyszerű telepítését és eltávolítását.

- A tartozék emellett lehetővé teszi, hogy telefonját függőleges és vízszintes helyzetben is használhassa - így a perspektívát egyedileg beállíthatja az igényeinek megfelelően.

- A W68 garantálja a gyors és mindenekelőtt biztonságos áram-visszaállítást. Egy védelmi rendszer védi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, a töltés során folyamatosan alacsonyan tartja a hőmérsékletet. Következésképpen még a több órán át töltőn hagyott készülékek is teljesen biztonságosak.

- Egyszerű és elegáns színösszeállításával, valamint a matt és fényes textúrák kombinációjával a W68 tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, kis méretének köszönhetően pedig a legkisebb helyiségekbe is befér.


A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe alkalmazással rendelkező, beépített mágneses szemmel rendelkező tokhoz működik.

Ahhoz, hogy az induktív töltőt teljes mértékben ki tudja használni, javasoljuk, hogy legalább 25 W (V
A) kimeneti teljesítményű hálózati töltőhöz csatlakoztassa.

TERMÉKJELLEMZŐK:

- Támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést

- Bemeneti áram: 5V/3A, 9V/3A

- Kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W (Max)

- Moduláris kialakítás

- Kiváló minőségű ABS+PC alkatrészek

- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel

- 360 fokban forgatható

- Egyszerre három eszköz tápellátási funkciója

- Teljesítményfunkció minden egyes eszközhöz külön-külön

- Mágneseses, erős kapcsolat

A KÉSZLET A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

1 x Tech-Protect W68 töltő

1 x C típusú kábel 100cm
Adatok
Gyártó
Tech-Protect
Cikkszám
FN0409