Tech-Protect Qi univerzális vezeték nélküli töltő állomás - 10W - Tech-Protect A14 3in1 Wireless Charger for Phone + Watch + Earphone - fekete

-4%
ÚJ
Tech-Protect Qi univerzális vezeték nélküli töltő állomás - 10W - Tech-Protect  A14 3in1 Wireless Charger for Phone + Watch + Earphone - fekete
25 099 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

23 999 Ft
Kényelmes és funkcionális töltő a Tech-Protect márkától, amely könnyedén minimálisra csökkenti a szükséges töltő tartozékok számát.

Az A14 képes okostelefonok töltésére a MagSafe rendszer segítségével. A tartozék támogatja az Apple Airpods vezeték nélküli fejhallgatót és az Apple Watch termékeket is.

A moduláris kialakításnak köszönhetően bármilyen konfigurációban megújíthatja a készülék energiáját, és a telefont függőlegesen és vízszintesen is használhatja - a perspektívát az igényeihez igazítva.

A védelmi rendszer megvédi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, a töltés során folyamatosan alacsonyan tartja a hőmérsékletet. Ennek eredményeképpen még az is teljesen biztonságos, ha a készülékeket több órán át a töltőn hagyja.

A berendezés további jellemzője az érintőkapcsolóval működtetett LED-es éjszakai fény.


Az Apple Watch töltéséhez külön, az órához mellékelt eredeti tekercs szükséges.


A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe alkalmazással rendelkező, beépített mágneses fűzőlyukkal rendelkező tokhoz működik.Ahhoz, hogy az induktív töltőt teljes mértékben ki tudja használni, javasoljuk, hogy legalább 25 W teljesítményű hálózati töltőhöz csatlakoztassa.

TERMÉKJELLEMZŐK:

- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel


- USB-C bemeneti áram: 9V/2A

- Az okostelefon kimeneti teljesítménye: 10W/7.5W/5W

- Figyelje a kimenő teljesítményt: 3W

- Fülhallgató kimeneti teljesítmény: 2W

- LED háttérvilágítás

- Moduláris kialakítás

- Egyszerre három eszköz tápellátása egyszerre

- Külön tápellátási funkció minden egyes eszközhöz

- Mágneses, erős kapcsolat
Adatok
Gyártó
Tech-Protect
Cikkszám
FN0407