Hírek

Gamereknek készít gépet az Apple
2020.01.16
Gamereknek készít gépet az Apple

A 2019-ben indult Apple Arcade után az Apple a videojátékok szerelmeseinek a hardver piacra is készít egy kis meglepetést. Már megismerhettük korábban az Apple csúcskategóriás Mac Proját, amely teljesítményén túl az akár 20 millióra is felugró árával is elkápráztatta a nagyérdeműt.

A Patently Apple legfrissebb értesülései szerint ismét érkezik egy csúcs Mac, ezúttal a professzionális, versenyszerűen videojátékot űzőknek. Tajvani források szerint az elsősorban e-sportok világára tervezett gép nagy valószínűség szerint egy AIO (all in one) eszköz lesz óriási kijelzővel, bár szóba került egy játékra alkalmas laptop is, ezt azonban kapásból el is vetnénk.
Az új számítógép bemutatását a nyári WWDC-re várhatjuk, talán még az év végén, vagy 2021 elején piacra is dobhatják. Az árazás kapcsán pontosat természetesen nem tudni, a források szerint nem haladná meg az 5000 dollárt, szóval jócskán a zsebek mélyére kell nyúlni.

https://www.patentlyapple.com/patently-apple/2019/12/rumor-apple-plans-to-launch-a-new-high-end-mac-in-2020-designed-to-address-the-esports-market.html
Fotó: Patently Apple

Vissza