Hírek

Mi kell az Apple jövő évi iPhone modelleinek sikeréhez? Az elemzők szerint egyértelmű...
2018.11.30 7:39

Idén is három új iPhone készüléket mutatott be az Apple, ám a készülékek sok újdonságot nem tartogattak a felhasználók számára. Habár korábban óriási sikereket jósoltak az új modelleknek, ennek éppen az ellenkezője lett igaz. A legfrissebb jelentések szerint sem az XS, sem az XR modellek nem hozzák a várakozásoknak megfelelőket, amely miatt az Apple újra gyártósorra küldte a tavalyi iPhone X készülékeket, hogy a lerendelt OLED panelek ne vesszenek kárba.
Daniel Ives elemző szerint teljesen világos, mi kell az Apple jövőbeni iPhone modelleinek sikeréhez.
Elmondása szerint annak érdekében, hogy telefonjai 2019-ben ismét sikeresek lehessenek, az almás cégnek két lehetőség közül kell választania: vagy az iPhone-ok árát csökkenti, vagy a telefonnak komoly dizájnbeli változáson kell átesnie.
Ives szerint az Apple-nek az elkövetkező 12-18 hónapban nagymértékben be kell fektetnie ebbe az üzletágba, de azt nem részletezte, milyen módon kellene ezt megtennie.
Az tény, hogy az idei modellek árával teljesen elriasztották a felhasználókat, ráadásul semmi dizájnbeli újdonságot nem mutattak fel néhány színes iPhone modellen kívül.

Vissza