Csapatunk

Rólunk

Az iPont csapata több mint 14 éve foglalkozik mobiltelefonok, laptopok, tartozékok, szórakoztató elektronikai cikkek értékesítésével. Ezt a sok éves tapasztalatot kamatoztatjuk üzletünkben és az internet világában egyaránt. Cégünk mindig is kiemelt figyelmet fordított az ügyfélközpontú gyorsaságra és korrekt üzletvitelre.

 

Termékeinket nem csak személyesen, üzletünkben lehet megvásárolni, hanem webáruházunkban is. Óriási választékkal szolgáljuk ki vevőinket, hiszen több mint ötvenezer terméket kínálunk. Folyamatosan frissülő árukészlettel és óriási akciókkal kedvezünk vásárlóinknak.

 

Tornyai Szabolcs – Ügyvezető – Szabi mindig úton van, állandóan rohan és telefonál, megrendeléseket intéz, emellett ő az, aki összetartja a csapatot.

 

Katona Tamás – Mobiltelefon / iPhone Szerviz, MacBook Szerviz / Bővítés – Tamás egész nap szervizel, hívjátok bátran, ha szeretett iPhoneotok vagy MacBookotok elromlott volna.

 

Török László Gergely - Gergő azaz ember, aki vásárlóinkat fogadja és kiszolgálja az üzletben. Készségesen áll rendelkezésedre, legyen az bármilyen kérdés. Fordulj hozzá bizalommal.

 

Szathmáry Gábor – Fotószakértő / Szerviztechnikus / Fotobizomanyi.hu – Nikon vagy Canon szerviz? Gábor remek specialistánk, mindig bütyköl valami fényképezőgépet vagy optikát. Ha elromlott a géped vagy a szenzorod tisztításra szorul, nála jó kezekben lesz.

 

Vass Viktor – Szerviztechnikus / Drón specialista - Viktor igazi laptopszakértő, bármilyen számítógépet is adsz a kezébe, már előre tisztában van minden tulajdonságával.