Remax TWS Bluetooth sztereó headset v5.1 + töltőtok - Remax TWS-50i True Wireless Earphones with Charging Case - fehér

ÚJ
Remax TWS Bluetooth sztereó headset v5.1 + töltőtok - Remax TWS-50i True        Wireless Earphones with Charging Case - fehér
10 199 Ft
- REMAX vezeték nélküli fülhallgató. Kiváló hangminőséget, nagyszerű kialakítást, hosszú akkumulátor-élettartamot és a töltőállomáshoz való hozzáférést biztosítanak.

- Rendkívül diszkrét: a fülhallgató olyan kicsi, hogy alig észrevehető. Ennek köszönhetően mind a mindennapi használatban, mind edzés közben tökéletesek lesznek.

- Az emberi fül szerkezetéhez tökéletesen illeszkedő ergonómikus forma és a szilikon elemek több órás használat során is kényelmet biztosítanak.

- A hordozható töltőállomásnak köszönhetően bárhová magaddal viheted őket - táskádban, hátizsákodban vagy zsebedben, és fel is töltheted, ami automatikusan megtörténik, amikor beteszed őket a tokba.

- A fülhallgatók vezeték nélkül kapcsolódnak egymáshoz: ez biztosítja a zökkenőmentes, interferencia nélküli hangátvitelt.

- A vezeték nélküli készlet azt jelenti, hogy nincsenek zavaró kábelek. Teljesen feltöltve az akkumulátor több órán át működhet.

Specifikáció:

- Bluetooth verzió: V5.0

- Működési tartomány: 10 m

- Hangszóró: átmérő: 13 mm

- Frekvenciaválasz: 20Hz ~ 20KHz

- Töltési idő: 1,5 óra

- Készenléti idő: 90 óra

- Működési idő: 4 óra

- Akkumulátor kapacitás: 250 mAh

- A tok méretei: 45 × 44 × 21 mm

- Súly: 35 g
Adatok
Gyártó
Remax
Cikkszám
PT-6477